Peter Pijper uit Muntendam besloot een oproep te doen op Facebook. Hij vroeg iedereen een kaartje te sturen voor zijn autistische zoon die jarig was. Ook leek het de vader leuk om een motorritje voor zijn zoon, die?zwakbegaafd is, te organiseren. Maar de man is nu bang dat het uit de hand gaat lopen.

Er wordt namelijk massaal gereageerd op zijn oproep en de vader is bang voor Project X-achtige taferelen. ?Ik krijg reacties uit Duitsland, Itali? en Brazili?. Iedereen is van plan te komen. De aanmeldingen van motorrijders en motorclubs stromen binnen. De telefoon staat echt roodgloeiend. Maar wij willen het graag klein houden. Ook in het belang van Marvin?, aldus de bezorgde Pijper tegenover RTV Noord.

36_6591_8438_1457618687

Driehonderd kaarten

Zoon Marvin heeft al meer dan driehonderd verjaardagskaarten bezorgd gekregen. ?Dit is zo mooi voor Marvin. Als hij straks jarig is en als ik dan zijn koppie zie. Prachtig.??Maar toch vraagt de vader motorrijders niet naar Muntendam te komen. ?Zoveel motoren voor de deur kan hij echt niet aan. We willen graag een motorritje maken, maar dan met een paar motorrijders en niet met honderden.?

Pijper hoopt dat mensen verjaardagskaarten blijven sturen, maar daar moet het wel bij blijven. ?Ik roep de mensen niet op om een feestje bij mijn thuis te komen vieren. Ik heb alleen maar gevraagd een verjaardagskaartje te sturen. En ik hoop nog steeds dat heel veel mensen dat zullen gaan doen.?

Pijper wil ook zijn jongste zoon Tristan in bescherming nemen. “Hij heeft autisme en is ook thuis. Het zou jammer zijn om 2 kereltjes teleurgesteld te krijgen in plaats van dat het de dag van hun leven gaat worden. We zijn en blijven jullie dankbaar en hebben respect voor al het moois, maar het wordt nu even tooo much.”

muntendam

12717962_1257195410961638_5464747455401410204_n

Bronnen: Metronieuws, DvhN, Menterwolde, RTVNoord

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten
Tagged with →  

One Response to Project X: Motorclubs in Muntendam?

  1. peter pijper schreef:

    Vader heeft niet gevraagd om een ritje maar dit werd vanuit de motorwereld voorgesteld, de media heeft hierna een eigen verhaal gemaakt, alle motorrijders hebben inmiddels hun respect getoond en besloten de rit naar marvin niet te maken maar het bij post te houden.
    Voor marvin geldt zijn respect en belang boven een zgn hetze van de pers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *