how-it-works-12_large

Wanneer gebruik je Siren?

Hoewel deze versie nog geen internetverbinding nodig heeft, geven de makers aan dat de volgende versie ook een alarm doorstuurt naar vooraf ingestelde contacten. Deze versie van Siren werkt eigenlijk alleen lokaal. Je kunt het gebruiken in dreigende of potentieel gevaarlijke situaties waarin u vreest voor uw persoonlijke veiligheid. Siren geeft dan een?ondraaglijk luid alarm dat kan worden geactiveerd in minder dan 2 seconden. Het is simpelweg een luidruchtig afschrikmiddel. Het alarm is tot tientallen meters hoorbaar, en het alarmeert mensen nu nog alleen lokaal, maar wellciht is er wel iemand die je te hulp schiet.

Activeren

Je activeer Siren door de bovenkant van de ring 60 graden linksom te draaien en stevig te vergrendelen tot je niet meer verder kunt draaien. Na activatie is er een vertraging van 1,5 seconde, zodat de drager altijd nog kan annuleren door ring met de klok mee te draaien tot hij in zijn oorspronkelijke positie “off” klikt. Dit moet onmiddellijk worden gedaan als de ring per ongeluk geactiveerd is. Maar als het niet wordt onderbroken, zal de ring het alarm activeren, waardoor een doordringend geluid dan 110 decibel gedurende een vooraf ingestelde?tijd afgaat.

Doel

Siren?produceert een hoog geluid dat?zeer onaangenaam is als je het dicht bij iemands oor houdt. Voor maximale effectiviteit is het belangrijk de ring van u af te houden in de richting van de aanvaller.

SIREN ring soundwaves

Bronnen: Siren Ring

Gerelateerde berichten:

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *