De vader van Dascha Graafsma, het meisje dat eind vorig jaar in Hilversum om het leven kwam toen ze werd aangereden door een trein, heeft een zelfgemaakte documentaire op YouTube gezet.

In de documentaire vertelt de vader van Dascha dat volgens de familie onvoldoende is onderzocht of het een misdrijf was of ‘een ongeval onder invloed’. Het Openbaar Ministerie (OM) en politie houden het op zelfmoord.

Reconstructie
De bijna 50 minuten durende video toont een reconstructie van de laatste uren van Dascha. “Ons doel is zo veel mogelijk sluitende antwoorden te krijgen op de vragen die blijven bestaan”, vertelt Ren? Graafsma. “Dat er informatie beschikbaar komt waarmee het OM het onderzoek kan heropenen.”

De 16-jarige Dascha uit Hollandsche Rading werd in het laatste weekend van november ’s nachts doodgereden. Ze werd toen al enkele uren vermist na een avondje stappen met vriendinnen in club Let’s Get Down in Hilversum.

De politie heeft het onderzoek afgerond en het OM heeft het dossier gesloten. Maar volgens de nabestaanden leidt de reconstructie op YouTube tot ‘intrigerende vragen.’

Bronnen: RTL Nieuws

Gerelateerde berichten:

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *