Je hebt slechts 6 minuten de tijd om letsel te voorkomen. Om een leven te redden. Deze eerste minuten zijn namelijk doorslaggevend bij een levensbedreigende situatie. De opgeroepen nooddiensten zijn er vaak nog niet. Tijd voor jou om het verschil te maken. Weet jij wat je moet doen als het er echt toe doet? Weet jij hoe je reageert in zo’n noodsituatie?

Crash Move ontwikkelt met specialisten het PCA model zodat de overlevingskans van een slachtoffer toeneemt.

PREPARE: train en werk met de juiste middelen om een leven te redden.

CONNECT:verbind hulpverleners in een hoog tempo via de app.

ACT: handel adequaat en red een leven.

Crash Move heeft de processen en handelingen overzichtelijk samengebracht in 1 app. Binnen de app hebben we de 80-20 regel toegepast. Tijd om te denken is er niet. Het gaat om adequaat handelen.  Met de Crash Move app kun je inloggen bij een bedrijf, instelling of vereniging, die hun gebied hebben beveiligd. Zo kunnen werknemers/gasten automatisch inchecken en kunnen de managers de dekkingsgraad van hulpverleners optimaliseren. Alles conform de Arbo-wet.

Stil Alarm: je kunt zelf niet de politie bellen omdat je wordt overvallen of dat er wordt ingebroken. Geen paniek! Met de Crash Move app genereer je een stil alarm, zodat je buddy de politie voor jou kan bellen. En de politie weet direct wat er aan de hand is en waar het misdrijf plaats vindt. Eenvoudig maar zeer doeltreffend.

Momenteel bevind deze app zich nog in testfase, maar je kunt je als tester aanmelden via de Facebookpagina.

De eerste 6 minuten kunnen het verschil maken! Samen willen zij vanaf 2019 Nederland zelfredzamer maken.

Bronnen: Crash Move

Gerelateerde berichten:

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *