De groep achter recente seksuele video’s van vermeende pedofielen hoorde dat hun zaken nooit naar de rechter zullen gaan. Het Amerikaanse Parents Against Predators Nationwide (PAP) filmde vijf mannen die minderjarigen wilden ontmoeten, maar werd verrast met een ontmoeting met PAP-leden. In hun videobewijs zeggen ze gesprekken te hebben gevoerd en vastgelegd die geleid hebben tot bekentenissen, die ook zijn vastgelegd. Toch zal geen van de mannen worden vervolgd.

Agenten van het Sheriff’s Office van de Hamilton County bevestigen dat ze er geen zaak van gaan maken omdat de mannen geen wetten hebben overtreden. Verdachten moeten ofwel praten met een echte minderjarige of met een agent om de wet te overtreden, legt Sgt. David Ausdenmoore uit.

“Dit is walgelijk,” zei PAP-organisator Kelle Cook in een reactie. “Ik vind het erg omdat deze acties ons veel tijd kostte en we het voor de kinderen, tieners en ouders doen.” De groep probeert nu met een online petitie de wet in Ohio te veranderen.

Als het aan Ausdenmoore ligt wordt de wet niet veranderd. Dit soort gevoelig en gevaarlijk werk zou volgens hem beter overgelaten kunnen worden aan rechercheurs die de juiste opleiding hebben gevolgd en die onschuldige getuigen niet in gevaar brengen. “Deze verdachten denken dat ze niets te verliezen hebben als ze beseffen wat er gebeurt,” legt hij uit,?”Niets zal hen er van weerhouden om een ??vuurwapen te gebruiken, iemand kan gewond raken en het kan iemand zijn van PAP.”

Maar de PAP groep wordt hier niet door afgeschrikt. “We hebben een levensverzekering,” zei Cook. “Dat is risico zijn we bereid te nemen.”

Bronnen: Fox19

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *