SOS4US

Er zijn momenten waarop je familie, vrienden, buren of collega?s het liefst zo snel mogelijk om je heen hebt. Bijvoorbeeld wanneer je een verdachte situatie signaleert, dringend medische hulp nodig hebt of bedreigd wordt door inbraak of geweld.

Met de SOS4US app (iOS, Android) bouw je eenvoudig een digitaal netwerk om je heen waar je elk gewenst moment een beroep op kunt doen. Je kiest bekenden die je vertrouwt en koppelt hen aan een specifieke locatie. De app is gratis verkrijgbaar in de App Store en in de Google Play Store.

E?n druk op de knop

Zie je een verdachte situatie? Beschrijf de situatie en verstuur de SOS. De hele groep is direct gewaarschuwd en kan nu opletten. Wordt er ingebroken, is er sprake van geweld of heb je medische hulp nodig? Met ??n druk op de knop alarmeer je buren, familie of vrienden. Na het versturen van een melding zie je in ??n overzicht wie van jouw contacten je komt helpen. In noodsituaties bel je ook 1-1-2. Terwijl je op de hulpdiensten wacht, weet je dat bekenden onderweg zijn om je te ondersteunen.

Toepassingen

De app geeft (zelf)vertrouwen en een veilig gevoel, omdat je met ??n druk op de knop eenvoudig jouw netwerk kunt bereiken. Ook winkeliersverenigingen, buurtpreventieteams en professionals op het gebied van veiligheid ? zoals de wijkagent – hebben met deze social alert een nieuwe tool in handen om de veiligheid van de omgeving met elkaar te waarborgen. Samen sta je sterk!

Bronnen: SOS4US NL, SOS4US.

 

 

Gerelateerde berichten:

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *