iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

“Als je ooit een vriend gebeld hebt toen je je onveilig voelde, is dit de app voor jou”, zegt het prospectus van de app Watch Over Me?(iOS, Android).?Of je gaat hardlopen, met de auto onderweg, van huis gaat of een taxiritje neemt, iemand voor de eerste ontmoet. Wat het ook is, deze app zal over je waken tijdens uw avonturen. Als het niet lukt om te laten weten dat je OK bent door een “check-in” , dan kan Watch Over Me 3 dingen doen:

– Automatische Alerts – het stuurt dan een waarschuwing in noodgevallen naar je contactpersonen via SMS, e-mail of Facebook
– GPS Tracking – Zorgt dat je contacten je meest recente locatie via GPS-Real-time krijgen

Of: het deelt je smartphone-camerabeelden of maakt audio-opnames zodat uw dierbaren kunnen meekijken of luisteren om te weten wat er gaande is.

Dit gebeurt zonder dat je iets hoeft te doen. Want de dienst gaat ervanuit dat je niets kan doen in echte noodgevallen. Heb je direct hulp nodig en niet pas als het tijdsinterval verstreken is? Dat kan ook. De noodoproep is eenvoudig te activeren door de telefoon hevig te schudden, waarna een waarschuwing zal worden verstuurd.

Gerelateerde berichten:

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *