Xpire is een gratis iPhone-app waarmee je tweets of Facebook en Tumblr berichten kunt maken die zichzelf na enige tijd vernietigen. Immers, een tweet in de trant van “Ik ben in het winkelcentrum, whatsup?” hoef je niet voor?toekomstige generaties te bewaren. En?zelfs niet voor de volgende dag.

Bij het schrijven van een post, zie je een Twitterknop, een knop om een ??foto toe te voegen, en een Friends-knop voor Facebook. Als je je bericht hebt gemaakt geef je aan?over hoeveel tijd?Xpire je bericht kan verwijderen. Je kan een bericht voor een minuutje tot maximaal een jaar inplannen, en er is ook een optie om te vereeuwigen.

Xpire biedt een aantal andere functies voor Twitter accounts. Het zal je Twitterprofiel waarderen met een soort rapportcijfer, een indicator voor de hoeveelheid potentieel riskante inhoud die u deelt op Twitter. Er is ook een knop om al je tweets in een keer te verwijderen, maar dat gaat dan (zo lijkt) alleen om je 3.200 meest recente tweets. Je kunt ook de houdbaarheidsdatum nog tussentijds aanpassen van elk bericht.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

Bronnen: CNET, GetXpire

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten
Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *