Wijkagent op de vingers getikt om kruiptweet

De Amsterdamse wijkagent die twitterde over een kruipende sm-slaaf werd door de politie op de vingers getikt. De kruiper in kwestie is inmiddels opgepakt.?De politie had het enige tijd druk met de man, die slechts gekleed in zijn onderbroek door de Westelijke Grachtengordel kroop.

Wijkagent Misha Nauman twitterde dat hij deze week meermaals werd geconfronteerd met een man die in witte onderbroek door de wijk kroop of liep, in opdracht van zijn meesteres.”Hier gaan wij natuurlijk zakelijk mee om……. (maar ondertussen #woehahahaha)”, schreef hij.?”Deze week worden wij, bij herhaling, geconfronteerd met een man met een missie. De eerste keer liep hij, gekleed in slechts een witte onderbroek, met een speen in zijn mond door de wijk. De tweede keer kroop hij, nog steeds gehuld in de befaamde witte onderbroek, maar nu voorzien van hoge zwarte laklaarzen, door de wijk. Dit moest hij allemaal doen van zijn meesteres. Hier gaan wij natuurlijk zakelijk mee om……. (maar ondertussen?#woehahahaha)” (Bron: Twitlonger)

“Wat mij betreft had dit niet mogen gebeuren. Het was een bericht in de categorie leedvermaak. Er is van alles mis met mensen en daar zit meestal een verhaal achter. De wijkagent wordt erop aangesproken”, laat een woordvoerder van politie in Amsterdam weten.?De wijkagent mag de tweet overigens laten staan en zal verder geen consequenties ondervinden van zijn bericht. De ‘slaaf’ is aangehouden wegens ordeverstoring en gehoord.

Bronnen: NRC, Telegraaf

Gerelateerde berichten:

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *